logo

Съобщение

От 1 ноември 2019 г. всички обекти на Регионален военноисторически музей - Плевен работят със зимно работно време!
Национален конкурс за детска рисунка "Освобождението"
Национален конкурс за детска рисунка "Освобождението"
Генерален спонсор "Плевенски хляб” ООД

РЕЗУЛТАТИ ОТ КОНКУРСА ЗА 2013
ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА КОНКУРСА „ОСВОБОЖДЕНИЕТО”  

Сияна Максимова – V б кл., СОУ „Иван Вазов”, град Плевен
Read more...
 
Национален конкурс за детска рисунка "Освобождението"
Генерален спонсор "Плевенски хляб” ООД

РЕЗУЛТАТИ ОТ КОНКУРСА ЗА 2012 г.

ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА КОНКУРСА „ОСВОБОЖДЕНИЕТО”  

Светослав Апостолов – III кл., СОУ „Бачо Киро” – гр.Летница, област Ловешка.


Read more...
 
Национален конкурс за детска рисунка "Освобождението"

Генерален спонсор „Плевенски хляб” ООД

РЕЗУЛТАТИ ОТ КОНКУРСА ЗА 2011 г.

ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА КОНКУРСА „ОСВОБОЖДЕНИЕТО”  

Мария Матовска – VIII кл., ОУ „Отец Паисий” , гр.Кнежа

Read more...
 
Национален конкурс за детска рисунка "Освобождението"
Генерален спонсор "Плевенски хляб” ООД

РЕЗУЛТАТИ ОТ КОНКУРСА ЗА 2010 Г.

ГОЛЯМАТА НАГРАДА НА ОБЩИНА ПЛЕВЕН И ДИРЕКЦИЯ „ВОЕННО-ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕИ”

Катерина Тодорова,VІІ г кл., СОУ „Васил Левски”, гр.Троян


Read more...
 
Национален конкурс за детска рисунка "Освобождението"
Генерален спонсор "Плевенски хляб” ООД

РЕЗУЛТАТИ ОТ КОНКУРСА ЗА 2009 Г.

ГОЛЯМАТА НАГРАДА
Албена Василева – V кл., ОУ “Лазар Станев” гр.Плевен

Read more...